Wat doet wandel je wijzer?

JE EIGEN KRACHT
"Wat als ik val? O, maar liefste, wat als je vliegt?"

Bla dhgan;jsdf;ajks
asjkbaksjdfjk
asdljaskjdfblk
asdflkasdf;adfjs

´Wat als ik val?´ O, maar liefste, wat als je vliegt?
Wanneer je lichaam en brein uit balans zijn kan dat jezelf en je bezigheden behoorlijk in de weg staan. Het onderliggende vraagstuk is helder of juist niet. Ik breng je weer in contact met je eigen kracht. Een zoektocht met inzichten, het krijgen van de regie in je leven en het bewandelen van een ander pad.

Gesprekken in de natuur

We zetten samen je vraagstuk in beweging tijdens een wandeling in de natuur. Ik luister, stel vragen en raak aan wat nodig is. Jij denkt, voelt en de stukjes vallen op zijn plaats.

Reiki

Reiki zorgt ervoor dat de tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans wordt hersteld. Ik laat je ervaren hoe het stroomt van binnen.

Bachbloesems

Bach-bloesemtherapie is een aanvullende geneeswijze die je emoties in evenwicht brengt en je behandelt bij negatieve gemoedstoestanden. Het bestaat uit 38 remedies van niet giftige planten, bomen en kruiden.

Bosbaden

Samen met Marijn van Schoppenvrouw organiseer ik Bosbadsessies. Voor meer informatie en de actuele datas bekijk onze website: Ervaar Bosbaden

Claire Schlechta is Wandel je wijzer gestart om de natuur in combinatie met je eigen kracht centraal te stellen. Claire geeft al wandelend gesprekken in de natuur, Reiki en maakt Bachbloesems op maat.
Kom, we gaan op avontuur zowel naar binnen als naar buiten!
De gesprekken voeren we al wandelend in de omgeving van Nijmegen. Het ene moment struinen we door de Ooij, het andere moment banen we ons een weg door het bos van Berg en Dal. Ook de Haterse Vennen en het Rivierenpark blijven inspirerend.

De seizoenen trekken voorbij. Lente, zomer, herfst, winter. Een extra laagje is soms nodig. Het weer en het moment op de dag geven een extra impuls aan ons gesprek.

Voor de Reiki behandeling en de Bachbloesems remedies kunnen we terecht in mijn praktijkruimte in het groenrijke Jonkerbos te Nijmegen.

Praktisch

KENNISMAKING
€ 30,-
  • Duur: max. 1 uur Prijs: incl. btw
GESPREK IN DE NATUUR
€ 105,-
  • Duur: max. 2 uur Prijs: incl. btw
REIKI
€ 65,-
  • Duur: max. 1,5 uur Prijs: incl. btw
BACHBLOESEM
€ 50,-
  • Duur: max. 1 uur Prijs: incl. btw

Voorbeelden

Bosbaden
16 november 2021
Bosbaden
25 mei 2021
Wat is reiki?
Total: