Ik neem je mee
In mijn verhaal
natuur - balans - beweging - zelfinzicht - groeikracht

Het bedrijf Wandel je wijzer heb ik opgezet om jou op een natuurlijke manier je eigen kracht terug te laten vinden zodat je weer in verbinding met jezelf komt. En dat jij zelf het vraagstuk oplost. Ik geloof erin dat mensen ontzettend veel kracht in zich zelf hebben zitten maar niet altijd de weg hiernaar toe weten te vinden. Hier hebben we geen ellenlange ingewikkelde trajecten voor nodig maar met stil staan, voelen, denken en ervaren komen we een heel eind.

De instrumenten die ik in mijn bedrijf Wandel je wijzer gebruik ben ik zelf, de natuur, Reiki en Bachbloesems. Mijn sensitiviteit, manier van vragen stellen en verbinden zorgt voor een veilige en open sfeer. Doordat ik handel en denk buiten de gebaande paden kun je verrassende en pure vragen van mij verwachten. Aangezien ik mijn eigen instrument ben, blijf ik mij ontwikkelen en vind ik dit ook leuk om met je te delen.

Kom, we gaan op avontuur zowel naar binnen als naar buiten! Liefs Claire

Claire & Varèl (1)

“It’s not what you look at that matters, it’s what you see.”

– Henry David Thoreau –

Volg je hart, want dat klopt
Mijn drijfveer
ontwikkeling - nieuwsgierigheid- natuur - avonturen - nijmegen - mogelijkheden - perspectief

Mijn grootste drijfveer is ontwikkeling! Wat er ook op mijn pad komt ik zoek naar mogelijkheden, bekijk iets vanuit verschillende perspectieven en heb een grote dosis nieuwsgierigheid bij me. Dit is op mijn werk niet anders dan in mijn privé.

De natuur is een vast gegeven in mijn leven. Het wandelen, de verwondering, de dieren, de verschillende soorten landschappen en het effect wat de natuur op de mens heeft. Ik leer elke dag bij over welke mooie lessen ons de natuur heeft te geven.

De liefde heeft ervoor gezorgd dat ik ben verplaatst van mijn geboortestad Arnhem naar Nijmegen. Waar ondertussen drie zoontjes ons vergezellen met de namen Moss, Varèl en Clim. Mijn bezigheden zijn vuurtje stoken, muziek, fotografie en op avontuur gaan. Kleine avonturen kunnen al enorm groots zijn..

Bosbaden
16 november 2021
Bosbaden
20 april 2021
Reiki Graad 2
Total: