Reiki Graad 2

20 april 2021

Afgelopen weekend heb ik mijn Reiki graad 2 behaald! Twee dagen Reiki cursus waarin we volop bezig zijn geweest met de theorie en het oefenen van de praktijk. Bij Reiki 2 staan de symbolen centraal. Het zijn symbolen die de energie stroming kunnen versterken en je bij specifieke situaties kunt inzetten. Er hangt een bepaalde mystiek rondom deze symbolen…

Bewustwording

Reiki laat mij zien dat het goed is om naar de mensen te kijken en te luisteren. Je lichaam geeft zoveel al weer. Tijdens de cursus kon mijn medecursist het antwoord in woorden niet geven terwijl ik zag dat haar hand al het antwoord gaf. Mooie bewustwording!

Drie Reiki Symbolen

Drie Reiki Symbolen heb ik nu geleerd om toe te passen tijdens een Reiki sessie. Deze drie symbolen staan voor kracht, afstand en het emotionele.

The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift.

Albert Einstein

Energie stromen

Interessant om te ervaren dat de Reiki cursus op verschillende manieren wordt gegeven en bijv. de handleggingen ook anders geleerd worden. Mijn eerste Reiki cursus was in Vught en deze Reiki cursus was in Nijmegen. Ik zie dit als een verrijking. Voelen wat bij mij past en hierin mijn eigen manier creëren. Zolang je je intuïtie volgt is het oké. Nu drie weken gaan oefenen met mijn medecursisten met afstandsbehandelingen. Hoe bedoel je Corona proof?! Ik zeg; laat die energie maar stromen!

Liefs, Claire

Whiplash Volgende blog Whiplash
Total: