Bosbaden 2023

22 november 2022
Bosbaden Shinrin-yoku Nijmegen

We gaan weer Bosbaden in 2023! Met een nieuw sausje. Marijn (Schoppenvrouw) gaat zich vooral richten op haar tuinontwerpen, ze krijgt super leuke opdrachten binnen. Claire (Wandel je wijzer) neemt het Bosbaden volledig tot zich. Claire: In 2023 ga ik mij dan ook richten op het Bosbaden op maat. Ik leg je hieronder uit wat ik daarmee bedoel. Waar behoefte ontstaat zal Marijn haar kennis over wildplukken bij ons komen delen. Dankjewel Marijn!

Bosbaden op maat

Bosbaden op maat. Leuk, Claire…gaan we met z´n alle naar een bouwmarkt?! Nee. Ik heb ervaren dat ik het vooral leuk vind om een groep mensen die een verbinding met elkaar hebben te begeleiden in het Bosbaden. Denk aan een groep vrienden, een familie moment, een team of een stel buren. De verbinding die de groep met elkaar heeft mag ieder zelf invullen maar dat er een verbinding is vind ik belangrijk. Ik laat de vorm om elke maand een sessie te geven voor 2023 los. En heb super veel zin om nieuwe verbindingen te leggen en mooie groepen te begeleiden.

Bosbaden contact

Nieuwsgierig naar het Bosbaden? Of wil je ervaren wat Bosbaden met je kan doen? Neem dan contact op. Ik denk graag met je mee in mogelijkheden! Ik ben bereikbaar via info@ervaarbosbaden of 06-53780032.

Bedankt natuur, de lessen die je ons laat ervaren!

Liefs Claire

Total: